je website vindbaar maken in Google tips

Foto gemaakt door Iris Zaagman.

Over dit project

Al meer dan 5 jaar ben ik de trotse eigenaar en oprichter van de blog Vaker Vrolijk. Er staan inmiddels ruim 1.800 artikelen van mijn hand online. Allemaal geschreven met maar één doel: mensen uit heel Nederland en België inspireren om vaker vrolijk in het leven te staan. Dat doe ik door vrolijkheid de wereld in te slingeren, maar wel op een goudeerlijke manier. Zonder onrealistische unicorns & rainbows.

Ik schrijf over positiviteit, persoonlijke groei, zelfliefde, lifestyle en alles wat het leven vrolijker maakt. Altijd met humor en ook met beide benen op de grond. Daarbij deins ik niet terug voor een vleugje kwetsbaarheid. Ik wil niet die wannabe-goeroe zijn, wel diegene die zelf ook vaak genoeg met haar handen in het haar zit en dan struikelend en opkrabbelend steeds weer meer handige tools ontdekt.

Elk artikel heeft een persoonlijke insteek en heb ik – mede dankzij kleurrijke foto’s – van een echt Vaker Vrolijk-jasje voorzien. Op mijn blog mag ik maandelijks meer dan 30.000 unieke bezoekers verwelkomen. Dit zijn voornamelijk Nederlandse en Belgische vrouwen tussen de 25 en 44 jaar oud.

Ik ga voor VakerVrolijk.nl ook regelmatig samenwerkingen aan met merken die goed bij mij en mijn blog passen. Zo heb ik samengewerkt met merken als Jumbo, KPN, Fleurop, FBTO, OTTO en Pokon. Daarbij is het aan mij de uitdaging om gesponsorde content te verwerken tot een niet-commercieel artikel dat vooral een grote glimlach op het gezicht van mijn lezer tovert.