Over dit project

Als kersverse moeder komt er nogal wat op je af. Heidi van Herk maakte het zelf mee én begeleidt nu als ervaren coach andere moeders om het moederschap lichter te maken. Ze bouwde een online coachprogramma waarin moeders met een kleintje tot 1,5 jaar op een behapbare manier leren om zichzelf niet te verliezen. En dat op een behapbare manier, in modules van maar 10-20 minuten per dag.

Het was prachtig om Heidi’s mooie missie in pakkende, persoonlijke en aansprekende SEO-proof webteksten te gieten. We doken samen volledig in haar doelgroep, missie, persoonlijke verhaal en unieke aanbod. Dat alles vertaalde ik naar lekker leesbare webteksten die goed beschrijven waar je als kersverse moeder tegenaan loopt en hoe Heidi daarbij kan helpen. Op een luchtige manier. Met veel voor moeders herkenbare voorbeelden. En met een knipoog hier en daar.

Daarnaast redigeerde ik diverse teksten voor Heidi’s coachprogramma en blogartikelen voor haar site.

Het resultaat is een prachtige site én een heel mooi online programma voor moeders, waarmee ze hopelijk veel jonge moeders kan helpen bij deze bijzondere transformatie.